Arbetskällan såg till att min flytt gick smidigt

Idag ska jag berätta om min flytt i Ludvika, men först av allt vill jag säga att det är kul att du kollar in på min blogg. Det är en solig och vacker dag idag och eftersom jag har planerat att ge mig ut i skidspåret om en stund ska jag inte bli alltför långrandig i det här inlägget. Hur som helst så vill jag i alla fall berätta att när det var dags för mig att flytta så kände jag att det kunde vara skönt att anlita hjälp, jag tog då kontakt med Arbetskällan eftersom det är ett företag som jag hört sägas skulle vara bra att ta hjälp av när man behöver hjälp inom flytt i Ludvika. 

Det jag hade hört var att det här företaget har varit igång under många år och hjälp många att flytta, även en kollega till mig flyttade förra året och hon tyckte att även jag skulle vända mig till Arbetskällan. Som den nyfikna person jag är så pratade jag med personalen på det här företaget för jag ville veta lite mer om deras företag. De berättade att även företagere kan få hjälp av dem och att de utöver att de bedriver verksamhet inom flytt i Ludvika även kan anlitas av dem i Granberga, Smedjebacken och Grängesberg och att det inte bara är flytt det går få hjälp med, även hushållsnära tjänster och trädgårdsarbeten ägnar sig det här företaget åt vilket innebär att det är ett företag som kan vara till hjälp för många. Det kändes skönt att inte behöva slita ut sig i samband med flytten, aldrig att jag kan tänka mig att flytta utan flytthjälp någon mer gång.