Senaste nytt om finans

Senaste nytt angående festivalen är att ett nytt samarbete inletts med binäraoptioneronline.se. Det är en hemsida som likt den vi tidigare nämnt och arbetar med handel av binära optioner. Det är en sida om ekonomi, aktier och finans. De arbetar med olika typer av mäklare och skriver väldigt bra recensioner. Jag rekommenderar den här för bdswiss där det finns mycket information att läsa. Vi ska tillsammans försöka samla ihop information om skellefteåfestivalen. En av våra saker som står på listan är hur vi tillsammans ska kunna åstadkomma den resan. Vi behöver lösa den finansiella situationen omgående, det är viktigt att det finns pengar så det kan göras bra.

Skellefteåfestivalen är alltså inte helt uträknad, det kan komma en tid framöver då den går av stapel igen, dock så krävs det en hel del för det och vi är inte säkra att vi kan bära det lasset själva. binäraoptioneronline rekommenderar bdswiss som en mäklare där man kan få hjälp att tjäna pengar, men det kräver att man har ett startkapital och det finns även en risk att man förlorar sin insats. Dock så måste man ju börja någonstans och varför inte där. Om någon där ute har en bättre ide eller ser en annan möjlighet tar vi gärna emot feedback. Nästa steg för oss så länge är att börja spara och placera våra pengar antingen i fördelaktiga sparsätt eller att ta en högre risk och spela med binära optioner eller på andra spel.

Finansbranschen är på väg uppåt och vi tror på en bra utveckling framöver i sverige. Det bör även kunna hjälpa oss i jakten på att dra igång festivalen igen. Nu var det ett tag sen som sidan uppdaterades men ni ska veta att vi arbetar febrilt för att få ekonomin att gå ihop och binära optioner tillsammans bdswiss är en av sakerna som vi tänkt på under en tid nu att ha som plan för att öka vårt kapital och kunna arbeta oss framåt. Vi vill inte bara dra igång något som inte bli bra utan det är viktigt att det görs ordentligt från början så det blir bra. Annars finns risken att det inte kommer hålla i längden ändå och då är allt arbete förgäves.

Ska försöka bygga på sidorna med mer innehåll så ofta som det går, när vi kommit längre så kommer den här sidan fungera som ett historiskt minne som stöttas festivalen och där elever kanske kan läsa om historian och skriva arbeten.